Feldolgozás

Feldolgozás

Inotec

Inotec

Élelmiszeripari automatizálási megoldásokra specializálódott, különösen a kolbászgyártás terén. Az INOTEC innovációi a nagy értékű, húsból, tejből, gabonafélékből, gyümölcsből és zöldségből készült élelmiszeripari termékek ipari feldolgozására szolgálnak.

Megtekintés
Inox Meccanica

Inox Meccanica

Olasz stílusú, kiváló minőségű főtt sonkák és szárazáruk gyártására specializálódott. A gépek speciális, egyedülálló megoldásokat kínálnak a hústermékek formázásához, préseléséhez, klipszeléséhez és elkötözéséhez.

Megtekintés
Magurit

Magurit

A fagyasztott tömbök, az élelmiszer- és állateledel-ipari termékek, illetve a friss termékek szeletekre, csíkokra, kockákra és más formákra való darabolására alkalmas gépeket gyárt. A gépek késegysége gyorsan cserélhető, ha különböző vágási eredményekre van szükség.

Megtekintés
Seydelmann

Seydelmann

Vezető szerepet tölt be a kutterek, keverők, darálók és finomaprító gépek gyártásában, amelyeket nemcsak a húsiparban, hanem a sajt-, zöldség-, halfeldolgozó és gyógyszeriparban, valamint a cukrászipari termékek, levesek, pékáruk és bébiételek feldolgozásához is használnak.

Megtekintés
A lap tetejére