Kapcsolat

Történetünk

2016

Együttműködés megkezdése a SEYDELMANN vállalattal Magyarország területén, értékesítési, szerviz- és pótalkatrész-támogatással a kutterekhez, a darálókhoz, a keverő-daráló gépekhez és a kapcsolódó berendezésekhez.

2008

Együttműködés megkezdése a szárazkolbász-gyártás (szalámigyártás) terén alkalmazott érlelő- és szárítószobáiról ismert neves olasz céggel. A Travaglini emellett vezető szerepet tölt be az élelmiszer-csomagolási ipar tisztatermeinek tervezésében és kivitelezésében is.

2008

A SEALPAC képviseletének elindítása Magyarországon a tálcazáró és mélyhúzó csomagológépek, valamint az ezekhez kapcsolódó szállítórendszerek terén, miután a Multivac úgy döntött, hogy Magyarországon a VICTUS vállalattal való 18 éves sikeres együttműködés után saját céget hoz létre.

2002

A VICTUS Hungária új telephelyének megnyitása Dunaharasztiban (Budapest mellett), új ügyfélszolgálati és értékesítési helyiségekkel, valamint bemutatóteremmel a magyarországi ügyfelek számára. A VICTUS Hungária számára ez komoly előrelépést jelentett, és az elkövetkező években javította az eredményeit.

1998

A GRUNWALD vállalattal (Wangen, Németország) való együttműködés megkezdése és képviselet alapítása az adagolás, a töltés és a csomagolás terén (körpályás és egyenespályás gépek poharak és vödrök töltéséhez). A GRUNWALD világszerte elismert név a tejiparban és az egyéb kapcsolódó iparágakban.

1996

A VICTUS Lebensmittelindustriebedarf Vertriebsgesellschaft m.b.H. új telephelyének megnyitása biaxiálisan orientált többrétegű műbelek gyártására Bécsben (Eduard Kittenbergergasse 97, Liesing-Industriegebiet, A-1230).

1995

A HANDTMANN kizárólagos magyarországi képviseletének hivatalos elindítása a tulajdonos korábbi régiós tevékenységeinek folytatásaként (1985-1990). A VICTUS Hungária új munkatársakat vesz fel a csapatába, hogy megfelelő szerviz- és értékesítési támogatást biztosíthasson a HANDTMANN termékeihez.

1993

Az INOTEC képviseletének hivatalos elindítása Magyarországon. 1993-ban az INOTEC bemutatta a világ pározott termék (virsli, kolbász) elvágó gépét, amely azóta is az ilyen típusú berendezések mércéjeként szolgál az iparágban.

1991

Együttműködés megkezdése a WEBER Maschinenfabrik GmbH vállalattal, és az ipari szeletelőgépek bevezetése a magyar hús- és sajtipar számára. Magyarországon az első, súlyellenőrző rendszerrel ellátott WEBER automata szeletelőgépet a szegedi PICK szalámigyár vásárolta meg 1991-ben.

1991

Leányvállalat alapítása VICTUS Hungária Élelmiszeripari Kft. néven Budapesten. Akkoriban ez a magyarországi képviselet még nem élvezte ugyan az uniós belső piac előnyeit, de a cél akkor is az volt, hogy a MULTIVAC és a WEBER termékeihez megfelelő alkatrészellátást, szervizszolgáltatást és azonnali támogatást nyújthassunk. 1991 után a VICTUS Hungária Kft. átvette az anyavállalat magyarországi tevékenységeit, és együtt növekedett a magyar élelmiszeriparral

1989

A VICTUS Lebensmittelindustriebedarf Vertriebsgesellschaft m.b.H megalapítása Bécsben, azzal a céllal, hogy az élelmiszeripart magas színvonalú berendezésekkel, projektekkel és fogyóeszközökkel lássuk el, valamint szaktanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk.

A lap tetejére