Grunwald – töltés, adagolás és Ultra-Clean csomagolás

Töltés, adagolás és
Ultra-Clean csomagolás

Grunwald

Grunwald logó

A GRUNWALD több évtizede megbízható partner az adagolási, töltési és csomagolási megoldások szállításában, és neve mára a kiváló minőség szinonimájává vált. A GRUNWALD vezető szerepet tölt be a körpályás és egyenespályás gépek, valamint a vödörtöltő berendezések gyártása terén. A GRUNWALD számos élelmiszeripari ágazatban mozog otthonosan, például a tejiparban, és alapvetően minden olyan szektorban erős jelenléttel bír, ahol a nagy pontosságú töltést és adagolást kell kombinálni az Ultra-Clean csomagolással, beleértve a rendkívül összetett munkafolyamatokat automatizáló kezelőberendezéseket is.

Körpályás gépek

A termékskála a kisebb kompakt gépektől (Hittpac 019) egészen a megbízhatóságot és a nagy teljesítményt ötvöző többpályás rendszerekig terjed (GRUNWALD ROTARY).

Megtekintés

Egyenespályás gépek

A nagy teljesítményű egyenespályás gépek választéka a FOODLINER 3000 és 6000 modelltől az Ultra-Clean technológiával felszerelt FOODLINER 12.000 és 20.000 rendszerig terjed.

Megtekintés

Vödörtöltő berendezések

Speciális berendezések vödrök töltéséhez körpályás vagy egyenespályás kivitelben, a kapacitás, a higiénia és az alkalmazási területek függvényében.

Megtekintés

Adagolóberendezések

A GRUNWALD berendezésekkel különféle megoldások széles választéka kombinálható, és önálló megoldásként is használhatók más csomagológépekkel együtt.

Megtekintés
A lap tetejére