Seydelmann

Vezető szerepet tölt be a kutterek, keverők, darálók és finomaprító gépek gyártásában, amelyeket nemcsak a húsiparban, hanem a sajt-, zöldség-, halfeldolgozó és gyógyszeriparban, valamint a cukrászipari termékek, levesek, pékáruk és bébiételek feldolgozásához is használnak.

Kutterek

A Seydelmann vezető szerepet tölt be a kutterek gyártásában, amelyeket széles teljesítménybeli és automatizáltsági választékban kínál. A hentesáru-kutterek akár 20 literes mérettől 120 literes méretig is elérhetők. Az ipari kutterek választéka a 120 literes mérettől a világ legnagyobb, 1200 literes kapacitású kutteréig terjed.

Keverők

A Seydelmann keverők a legkisebb 600 literes mérettől a 4700 literes kapacitásig széles választékban kaphatók. A vákuumos keverők (600–4700 liter) és a keverő-darálók (600–2500 liter) palettája lefedi az élelmiszeripar minden feldolgozási igényét

Darálók

A kisebb darálók 114 és 130 mm közötti darálótárcsával kaphatók. Az ipari darálók 160 és 400 mm közötti darálótárcsával érhetők el, kifejezetten friss vagy fagyasztott hús, illetve sajt darálásához, vagy általánosabb felhasználásra alkalmas kivitelben.

Gyártósorok

A Seydelmann gépek egyedi automatizált rendszerekké kombinálhatók, amelyek megfelelnek egy adott élelmiszer-feldolgozási folyamatnak, illetve meglévő gyártósorokba is integrálhatók.

A lap tetejére