Grunwald adagolóberendezések

A Grunwald adagolóberendezések értékes élelmiszerek nagy kapacitású, kíméletes és precíz adagolását végzik, a tejtermékektől kezdve a csemegeárukon keresztül a készételekig.

A Grunwald adagolóberendezések koordinált fejlesztések eredményeképpen, széleskörű tapasztalatok alapján születtek. A legkülönbözőbb ágazatok képviselőivel évtizedek óta folytatott együttműködésnek köszönhetően széleskörű ismereteket szereztünk a speciális adagolási problémák megoldása terén.

A Grunwald adagológépek bevált adagolási módszerekkel teljesítik a rájuk bízott feladatokat:

Servodos

Grunwald Servodos

Az Easyclean dugattyús adagolórendszert az EHEDG irányelvekkel összhangban tervezték, hogy a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfeleljen

Különösen alkalmas folyékony és massza állagú termékekhez, valamint folyékony vagy majonézalapú termékekhez, amelyek szilárd részecskéket tartalmaznak.

A rugalmas szervohajtás garantálja az optimális adagolási pontosságot, és kíméletes töltést tesz lehetővé, nagy rugalmassággal.

A Servodos ideális a következő gépekhez csatlakoztatva:

Mobifill

Grunwald Mobifill

A Grunwald mobil adagolórendszerei szivattyúzható termékekhez és csepegő termékekhez használhatók. A Mobifill adagolórendszer különösen alkalmas a gyors termékváltáshoz. Ekkor a teljes adagolórendszert a következő, már megtisztított és feltöltött adagolórendszerre cserélik. Az adagolórendszerek könnyedén, szerszámok nélkül csatlakoztathatók és leválaszthatók. Az adagolórendszer teljes cseréjének köszönhetően a GRUNWALD töltőberendezés kevesebb mint 5 perc alatt allergénmentes lesz.

Mobil dekorációs állomások

Grunwald mobil dekorációs állomások

A kör- és egyenespályás gépeken dekorációs állomások is elhelyezhetők. Ezek segítségével a betöltött poharak/tálcák lezárása előtt azok tetejére adagolhatunk különböző magvakat, por alakú vagy egyéb nem folyékony díszítő elemeket, mint pl.: fűszerek, gyógynövények, csokoládéreszelék.

Semidos

Grunwald Semidos

A Semidos kompakt adagológép, amely széles körben alkalmazható folyékony és massza állagú termékekhez. Mobil vagy rögzített kivitelben is kapható.

A Semidos pneumatikus működtetésű, vagyis nincs szüksége elektromos betáplálásra

A Semidos ideális a következő gépekhez csatlakoztatva:

A lap tetejére