Vágási technológia

WT 99

Inotec WT 99

A WT99 a pontosságot és a sebességet ötvözi. A pározott termék füzérek elvágása pontosan és gyorsan történik. A gép kényelmesen és könnyen vezérelhető, köszönhetően a saját termékeket ábrázoló fényképes útmutatóval kiegészített, jól felépített kezelőpanelnek.

WT 99 TWIN

Inotec WT 99 Twin

A pontosság és a sebesség mellett a WT99 TWIN a legnagyobb termelékenységet valósítja meg a szabadalmaztatott termékvezérlésnek köszönhetően, két késsel. A pározott termék füzérek elvágása pontosan és gyorsan történik, két vágópályán. A WT99 TWIN ideális virslivágó gép nagy gyártási kapacitásokhoz.

WT 99 Twist Remove

Inotec WT 99 Twist Remove

A rugalmas WT99 Twist Remove friss, főtt és füstölt termékekhez használható speciális gép. A két termék közötti pározási szakaszt egy speciális kés vágja ki, adott távolságokban. Ehhez a géphez speciális, egyszeresen vágó kések érhetők el.

WT 97 Curved

Inotec WT 97 CURVED

Az ívelt termékekhez készült speciális gép a piacon egyedülálló módon választja el az íves bélbe (pl. műanyag, kollagén, cellulóz/rostos vagy természetes bél) töltött pározott termékeket.

ECO2 klipsz levágó gép

ECO2 klipsz levágó gép

Az EC02 gyorsan, higiénikusan és pontosan vágja le a klipszet a termékről. A csomagolási rendszerhez való opcionális csatlakozásnak köszönhetően nő a termelékenység.

A szupermarketekben egyre nagyobb az igény a termékek vonzó megjelenésére és biztonságára vonatkozóan, ezért előtérbe kerül a klipsz nélküli csomagolás. Az INOTEC az Ön partnere a különféle termékek klipszeinek eltávolításában. Ezen túlmenően az INOTEC arra is lehetőséget nyújt, hogy mindkét oldalon automatikusan elvégezze a klipszeltávolítást, és a termékek ezután automatikusan ferdén vághatók.

A lap tetejére