Grunwald körpályás gépek

HITTPAC

Ez a sokoldalú körpályás gép a rugalmasságot és a sebességet ötvözi, rendkívül vonzó áron. A jól bevált, megbízható technológiával felszerelt HITTPAC AKH-019 a legkisebb körpályás gép.

Grunwald HITTPAC AKH019

Ez a gép könnyű kezelhetőségével és gyors termék-, illetve csomagolóanyag-váltási képességeivel tűnik ki. A modell több változatban is elérhető:

A HITTPAC AKH-019 tisztítószerek és kozmetikai termékek poharakba és vödrökbe való betöltésére is alkalmas (fogantyúval vagy anélkül).

A HITTPAC AKH-059 a HITTPAC sikeres modellválasztékának legnagyobb gépe. Jól bevált, megbízható technológiái könnyű kezelést és gyors termék-, illetve csomagolóanyag-váltást tesznek lehetővé.

Grunwald HITTPAC AKH059

A gépváz méretéből adódóan a HITTPAC AKH-059 elegendő helyet biztosít számos különböző állomás számára, így még több opcióval bővíthető. A gép felszerelhető például csomagolóanyag-sterilizáló rendszerrel.

Rotary

A Grunwald-Rotary története igazi sikertörténet. Ez a körpályás gép számos hazai és külföldi ügyfelünk számára többműszakos üzemben termeli a nyereséget, biztosítva a befektetés mielőbbi megtérülését. A ROTARY modellek a termékekhez rugalmasan igazodó pohártöltő megoldást kínálnak, és már az alapmodell is teljesen szervohajtású. Ez a körpályás töltőgépet folyamatosan fejlesztjük innovatív ötleteink, műszaki ismereteink és üzemi tapasztalataink felhasználásával. Az egyedi vásárlói igényeknek és elképzeléseknek megfelelően a ROTARY gépből kiindulva egyedi gépeket is építünk különféle speciális állomásokkal.

Rotary 6.000

Grunwald Rotary 6.000

Rotary 12.000

Grunwald Rotary 12.000

Rotary 20.000

Grunwald Rotary 20.000
A lap tetejére