Inotec

Az Inotec vállalatot 1988-ban alapították azzal a céllal, hogy automatizálási megoldásokat fejlesszen általában az élelmiszertermékek előállításához, és különösen a kolbászgyártás terén. Az első kifejlesztett termék egy teljesen automatizált finomaprító volt az emulziók előállításához. Az eredmény: automata vágókészülékkel rendelkező gép, amelyet ma is sikeresen használnak számos különféle modellben a világ minden táján. 1993-ban az INOTEC bevezette az első virslivágó gépét, és jelenleg az egész világon úgy ismert, mint az a cég, amely mindenféle pározott termék vágására megoldást kínál.

2006 óta az Inotec az adagolással és az elkötözéssel is foglalkozik. Az Inotec Giromatic gépek biztonságos és költséghatékony módon biztosítanak vonzó megjelenést a nagy értékű termékeknek.

Ma az Inotec gépkínálatában megtalálhatók a keverő-, finomaprító-, adagoló-, elkötő- és elválasztógépek, valamint az élelmiszeripar folyamatainak automatizálására szolgáló megoldások.

Kéttengelyes keverő

Az Inotec gépeire rábízhatja a keverést. Húskeverékek, húsmassza, zöldségek, gyümölcsök, sajt, édességek és állateledelek: minden igényre van megoldás. A 200 literestől egészen a 6000 literesig a keverők teljes választéka elérhető.

Megtekintés

Vario Mix

A Vario Mix kíméletes keverési és elegyítési technológiája széleskörű felhasználást tesz lehetővé a szalámikhoz és darált húskészítményekhez, a finomra darált termékekhez, a kockák és díszek bekeveréséhez, a csemegepulti salátákhoz és számos egyéb élelmiszerhez.

Megtekintés

Finomaprítók

Az INOTEC finomaprítókat a húsból, zöldségből és gyümölcsből készült finom emulziók előállítására használják bébiételekhez és kórházi ételekhez, feldolgozott és analóg sajttermékekhez, valamint állateledelekhez.

Megtekintés

Adagolás és elkötözés

Az INOTEC megbízható megoldást kínál a kolbászok elkötözésére bármely olyan töltőgéphez csatlakoztatva, amelynek kapacitása legfeljebb 300 adag/perc. Az elkötözött termék természetes megjelenése rendkívül vonzó.

Megtekintés

Vágási technológia

A virslivágó gép a dobrendszerű vágók gyors, higiénikus és pontos alternatíváját jelenti. Az INOTEC a virslivágó gépek gyártása terén nemzetközi piacvezető.

Megtekintés

Folyamatautomatizálás

Az INOTEC automatikus feldolgozó gépsorai pontosan olyan egyediek, mint az Ön termékei. Gazdaságos és rugalmas feldolgozási megoldásaink tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek, miközben maximális hatékonyságot és termelékenységet biztosítanak.

Megtekintés
A lap tetejére